Управа

Печати
Категорија: За нас Објавено на Вторник, 26 Февруари 2013
Share

У П Р А В А

Директор на ЈЗУ Центар за јавно здравје Тетово

Владимир Николовски
е-маил: vnikolovski@cjzte.org.mk

        

РАКОВОДИТЕЛИ НА ОДДЕЛЕНИЈА

Др.Спец Милица Ристоска

раководител на одделение за Лабараториска дејност во Тетово

Др.Спец Сузана Субашиќ

раководител на одделение за Епидемиологија со дезинфекција,дезинсекција и дератизација во Тетово
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Др.Спец Ратко Давидовски

раководител на одделение за Санитарно-хигиенска дејност со здравствена екологија во Тетово
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Наџи Мемети

одговорен на служба за економско,материјално-финансиски работи во Тетово
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Др.Спec Kатерина Бошкоска

раководител на одделение за Лабараториска дејност - Подрачна единица во Гостивар

Др.Спец Војислав Огњаноски

раководител на одделението за Епидемиологија со дезинфекција,дезинсекција и дератизација - Подрачна единица во Гостивар е-маил,Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Др.Спец Тода Крстеска

раководител на одделение за Социјално-медицинска дејност и на  Подрачна единица во Гостивaр 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Др.Спец Иванка Наумческа

раководител на одделение за Санитарно-хигиенска дејност со здравствена екологија - Подрачна единица во Гостивар

e_mail;Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Бранислав Јакимовски

Главна медицинска сестра-техничар
е-маил: bjakimovski
@cjzte.org.mk

 

   

 

Share
Посети: 16638

ЈЗУ Центар за Јавно Здравје - Тетово
Copyright © 2012