Управен одбор

Печати
Категорија: За нас Објавено на Вторник, 26 Февруари 2013
Share

 ЧЛЕНОВИ НА УПРАВЕН ОДБОР НА ЈЗУ  ЦЕНТАР ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ ТЕТОВО

  1. Стојчевски Бране - Претседател / емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  1. Д-р Невзат Елези - Заменик претседател
  1. Беким Исмаили-надворешен член
  1. Борче Мирчески - надворешен член.

      6.Ратко Давидовски член / емаил; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Share
Посети: 3037

ЈЗУ Центар за Јавно Здравје - Тетово
Copyright © 2012