Млеко и млечни производи

1.Млеко квалитет

2.Докажано млеко и јогурт

3. Бело сирење, квалитет на кашкавал

4. Креативен квалитет

5.Доворен квалитет

Мил производи

1.Вечи Брашно-квалитет

2.Вид Grist-квалитет

3.Корн Брашно-квалитет

4.Bread-квалитет

5. Крекер-квалитет

6.Паста-квалитет

7.Бисквит-квалитет

Слаткарница

1.Шоколада, квалитетни чоколадни бонбони

2.Комфортен крем-квалитет

3.Турски радост, Жолти бонбони-квалитет

4.Канди-квалитет

5.Човечка гума

6. Халва

Меден квалитет

1.Кофе, какао и чај

2.Изразете кафе

3.Tea

4.Ковокален прашок за квалитет

Масло и масло

1.Внимание на квалитетот на маслото

2.Порто масти квалитет

3. Маргарин-квалитет

4.Mayonnaise-квалитет

5.Salad облекување на мајонез база

Производи од растително потекло-квалитет

1.Површина зачинета бибер (земјата слатка, земјата топла)

2.Vegetable Спајс-квалитет

3. Пастеризиран и стерилен растителен квалитет

4. Мариниран квалитет на зеленчук

5. Концентриран квалитет на сок од зеленчук

6. Сос од зеленчук, кечап и слични производи-квалитет

7.Корти, Смоки производ-квалитет

Овошни производи

1. Концентрирано, чисто и зашеметено овошје – квалитет

2. Стави овошје, Овошна салата-квалитет

3. Слатка, џем – квалитет

4.Juice Концентрат-квалитет

5. Суво овошје-квалитет