Секој напор направен за зачувување на водата може да донесе голема промена за сите нас!Водата е живот, a за да го спасиме животот на нашата планета и да со зачуваме нашето здравје, прво треба да заштедиме вода!Прочитај повеќе на: https://bit.ly/3JYrhQD , https://bit.ly/3yX6eYp