14 NËNTORI DITA BOTËRORE E DIABETIT!

Diabeti është një sëmundje kronike metabolike e karakterizuar nga nivele të larta të glukozës (ose sheqerit në gjak) në gjak, e cila me kalimin e kohës çon në dëmtime serioze të zemrës, enëve të gjakut, syve, veshkave dhe nervave. Më i zakonshmi është diabeti i tipit 2, zakonisht tek të rriturit, i cili shfaqet kur…

Read More