Çdo angazhim në drejtimin e ruajtjes së ujit mund të sjellë ndryshime të mëdha për të gjithë ne!Uji është jetë, ndërsa që ta shpëtojmë jetën e planetit tonë dhe ta ruajmë shëndetin tonë, gjëja e parë që duhet të bëjmë është të kursejmë ujë!Lexo më shumë në: https://bit.ly/40mRo9T , https://bit.ly/3yWeoA7