Ju faleminderojmë donatorëve:

1. Fondacioni Albiz

2. Nuro fix

3. Bella mebel

4. Shaza Trans

5. Kompakt projekt

6. Samir Ziberi

7. Arben Selimi

8. Lirim Elmazi

9. Neshat Musli

Gjithashtu faleminderojmë dhe drejtorin e QSHP Tetovë, M-r D-r Afrim Shehapi për bashkëpunimin