Qumështi dhe produktet e qumështit

1.Qumesht

2. Qumështi dhe kosi i cilësisë së lartë

3. Djathë të bardhë, cilësi djathi të verdhë

4.Cream-quality

5.Butter-quality

Produktet e Mill

1. Cilësia e miellit të kokës

2.Ndërtetë me cilësi grykë

3. Cilësia e cilësisë së miellit

4.Bread-quality

5.Cracker-quality

6.Pasta-quality

7.Biscuit-quality

ëmbëlsirave

1. Çokollatë, karamele çokollatë me cilësi

2. Krem me cilësi çokollate

3.Turkish kënaqësi, Jelly karamele-cilësisë

4.Candies-quality

5. Çamçakëz

6.Halvah

Honey-quality

1. Kafe, kakao dhe çaj

2. Kafe të prera

3.Tea

4. Kakao pluhur-cilësisë

Grease dhe naftës

1.Cooking cilësi të naftës

2.Pork yndyrë-cilësisë

3.Margarine-quality

4.Mayonnaise-quality

5.Zgjidhni salcën në bazën e majonezës

Produkte perime-cilesi

Piper erëz erëza (terren i ëmbël, toka e nxehtë)

2.Vegetable cilësi Spice

3.Pasteurized dhe Sterile cilësisë së perimeve

4.Marina e cilësisë së perimeve

5. Përqendrimi i cilësisë së lëngut të perimeve

6. Salcë e egër, ketchup dhe produkte të ngjashme me cilësi

7.Chips, smoki produkt-cilësisë

Produkte frutash

Fruta të koncentruar, të pastër dhe të butë

2. Fruta të freskëta, cilësi frutash sallatë

3.Sweet, jam – cilësi

4.Juice Koncentrate-cilesi

5.Dry Fruta të cilësisë